Konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti urbanizma

Bez autora
Feb 09 2011

Na osnovu Programa rada Matične sekcije urbanista (MSU) za 2011. godinu, koji je usvojen na sednici Inženjerske komore Srbije (IKS), raspisan je konkurs za sufinansiranje projekata od interesa za članove Matične sekcije urbanista. Konkurs je raspisan za sledeće oblasti: stručne publikacije, softwer, individualne akcije i projekti i aktivnosti iz usvojenog programa sekcije za koje se realizacija planira po konkursu. Na konkurs se mogu prijaviti članovi Matične sekcije urbanista IKS, ostali članovi IKS, izuzetno i ostala zainteresovana fizička i pravna lica koja obavljaju delatnost u oblasti urbanizma, dok se na konkurs ne mogu prijaviti radne organizacije, javna preduzeća i drugi korisnici budžetskih sredstava. Projekti se sufinansiraju u iznosu od 30 posto od ukupne vrednosti projekta, a neki projekti se mogu finansirati i u većem iznosu...

Konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti urbanizmaNa osnovu Programa rada Matične sekcije urbanista (MSU) za 2011. godinu, koji je usvojen na sednici Inženjerske komore Srbije (IKS), raspisan je konkurs za sufinansiranje projekata od interesa za članove Matične sekcije urbanista.

Konkurs je raspisan za sledeće oblasti:

  • Stručne publikacije, softwer
  • Individualne akcije i projekti
  • Aktivnosti iz usvojenog programa sekcije za koje se realizacija planira po konkursu

Na konkurs se mogu prijaviti članovi Matične sekcije urbanista IKS, ostali članovi IKS, izuzetno i ostala zainteresovana fizička i pravna lica koja obavljaju delatnost u oblasti urbanizma, dok se na konkurs ne mogu prijaviti radne organizacije, javna preduzeća i drugi korisnici budžetskih sredstava.

Projekti se sufinansiraju u iznosu od 30 posto od ukupne vrednosti projekta, a neki projekti se mogu finansirati i u većem iznosu.

Projekti za koje se konkuriše ne mogu biti završeni 45 dana pre zaključenja konkursa, a moraju biti završeni do 31. oktobra 2011. godine. Nakon okončanja projekta, odnosno aktivnosti, primalac finansijski sredstava podnosi Komisiji za sufinansiranje projekta izveštaj o postignutim stručnim efektima, specifikaciju troškova za šrocentualni deo koji je finansirala MSU, štampani material koji je pratio aktivnosti u tiražu iz ugovora i mogućnost o načinu neposrednog korišćenja rezultata sufinansiranog projekta od strane MSU.

Prednost u sufinansiranju projekata će imati projekti namenjeni aktivnostima iz urbanističke struke sa što direktnijom koristi za što veći broj članova MSU, kao i učesnici konkursa kojima se prvi put dodeljuju sredstva.

Prijave se dostavljaju poštom ili lično na adresu:

Inženjerska komora Srbije
Bulevar vojvode Mišića 37
11000 Beograd

Sa naznakom "Za konkurs za sufinansiranje projekata iz oblasti urbanizma"

Rok za dostavljanje prijava je 11. mart 2011. godine.

Više informacija o konkursu, kao i formular prijave možete preuzeti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik